Pino Botunjac

Pino Botunjac

Crveno vino, proizvedeno beskompromisnim postupkom Koste Botunjca, bez upotrebe pumpi i nefiltrirano, od sorte PINOT NOIR 100%, iz sopstvenog zasada.

Vino je tamnocrvene boje sa rubinkastim odsjajem, veoma bistro i pokretljivo u čaši. Arome su primamljivog voćnog karaktera u kome dominira nota maline koja se lepo uklapa sa diskretnom notom hrastovine. Na nepcima se oseća postojanost voća sa dobro izbalansiranim taninima koji su meki i zreli, pa vino odiše svežinom i ima prijatan završetak blago začinskog karaktera.

Služiti ga sa laganim mesima, roštiljem, polumasnim sirevima i salatama na bazi mesa. Temperatura serviranja: 14-16 stepeni Celzijusovih.

Rasplet

Rasplet

Polusuvo belo vino od sorte RIESLING ITALICO, kristalne bistrine sa nežnim nijansama zelene i zlatne boje, osvežavajućeg i prijatnog ukusa, protkano tajnama, proizvedeno posebnim postupkom od samotoka probranog grožđa iz sopstvenog vinograda, isključivo ručnim radom u ograničenoj količini do 2.500 boca.

Trenutak i hranu za ovo vino prepuštamo da sami prilagodite svojim čulima, a mi preporučujemo: pršut, ribu, piletinu...

Ovo vino je dobro za muškarce, kada ga žene piju.

Jagoda

JAGODA

"JAGODA", jedinstveno belo vino koje je prvi put svetlost dana ugledalo u našem podrumu vina. Ovo vino nastalo je od istoimene plemenite sorte vinove loze rodom iz Župe u Srbiji, a iz sopstvenog vinograda koji je zasadio Kosta Botunjac i na taj način tu sortu spasio od zaborava. Proizvedeno bez upotrebe selektivnih kvasaca, bez enzima, bez upotrebe pumpi, nefiltrirano, hladno stabilizovano.

Pino Svetih Ratnika

PINO SVETIH RATNIKA

PINO SVETIH RATNIKA - ekskluzivno, crveno vino, proizvedeno od druge generacije grozdova, sa zaperaka od jaguride 50% i od grozdova prve, osnovne berbe 50%. Jedinstveno vino koje može da se dobije samo kada je sunčana i lepa jesen i kada Kosta hoće i Bog pomogne. Ne filtrira se, ručno se pretače i puni bez upotrebe pumpi, selektivnih kvasaca i enzima. Može da se, iz sopstvenog zasada, godišnje proizvede 500-900 boca 0,75l. Pije se uz osmeh i prijatelje - sa ljubavlju.